5de Voorjaarsrally

flyer v3

Logo voorjaarsrally

De voorjaarsrally georganiseerd door Rotary Club Antwerpen-Voorkempen wordt stilaan een traditie. Door uw deelname ondersteunt u onze sociale projecten. De opbrengst van deze voor u ongetwijfeld ontspannende dag gaat integraal naar de minstbedeelden van onze samenleving.
Tijdens deze autozoektocht op basis van “Bolleke – pijl” doorkruisen we de uitgestrekte polders van Noord- en Zuid Beveland om na een passage door de Westerschelde tunnel via Zeeuws-Vlaanderen terug te rijden naar een verrassende, maar via het roadbook te vinden locatie in het centrum van Antwerpen.
Onderweg is er een vragen- en fotoherkenningswedstrijd met een mooie prijs voor de winnaar.

Samenkomst en verwelkoming vanaf 10u00 met koffie en…
in het ontvangstcentrum van Industrial rental NV Noorderlaan 485 te 2030 Antwerpen. www.i-rental.be
Na het aperitief van de vriendschap kan u vanaf 17u30 aanschuiven aan een lekkere en uitgebreide BBQ op de te zoeken locatie. (Voor hen die verloren rijden is er een hulplijn voorzien !!)

Toegankelijk voor alle wagens
EUR 85 per persoon (inbegrepen rally, rallyplaat, tussenstop & diner)
eveneens mogelijkheid tot sponsoring van onze sociale projecten via https://rotaryantwerpenvoorkempen.be/sponsorpakketten-rally-2016

Via website iksteunrotary.be