7de Voorjaarsrally 2018

Rotary Club Antwerpen-Voorkempen nodigt u weerom van harte uit op haar traditionele Voorjaarsrally die ondertussen toe is aan zijn 7de editie.  Het enthousiasme van de deelnemers aan vorige edities indachtig, durven wij opnieuw hopen op een talrijk deelnemersveld.

Met uw deelname ondersteunt u de installatie van een nieuwe leskeuken in de Parcivalschool in hartje Antwerpen. De Parcivalschool is de enige Steinerschool in België voor kinderen met een beperking.  De Steinerpedagogie wordt algemeen gezien als heel heilzaam voor kinderen die zorgbehoeftig zijn.  www.parcivalschool.be

Voor deze autozoektocht op basis van “Bolleke – pijl” hebben onze parcoursbouwers weer een verrassende route uitgestippeld, weg van de drukte, met een minimum aan vervelende verkeersremmers en andere obstakels, zodat u des te meer kan genieten van de landelijke wegen, de mooie vergezichten en de passages door pittoreske dorpen.

Onderweg is er een vragen- en fotoherkenningswedstrijd met een mooie prijs voor de winnaar.

Zondag 10 juni 2018, samenkomst en verwelkoming met ontbijt vanaf 9u30

Bij  Industrial Rental NV, Noorderlaan 485, 2030 Antwerpen.  www.I-rental.be

Na het aperitief van de vriendschap kan u vanaf 17u30 genieten van een lekker en uitgebreid walking dinner op een via het roadbook te zoeken unieke locatie. (Voor hen die verloren rijden is er een hulplijn voorzien !!)

Toegankelijk voor alle wagens
Deelnameprijs: 245€ per wagen met 2 personen
(inbegrepen rally, road book, rallyplaat, uw steun aan het goede doel ontbijt, tussenstop & diner)

eveneens mogelijkheid tot sponsoring van onze sociale projecten via