Antwerpen Berlijn 2016

Op 7 mei stappen de dapperste en sportiefste leden van Rotary club Antwerpen-Voorkempen voor de 2de maal op hun stalen ros voor het goede doel.
Deze keer voor het project “Klas Marie” van de Parcivalschool.

“Klas Marie” is een huisje in de Parcivalschool te Antwerpen dat speciaal is ingericht voor onderwijs aan zwaar hulp behoevende kinderen. Het tuintje, de meubelen, de vloerbekleding en de speeltuigen worden, mede door de steun van onze club, vernieuwd.

www.parcivalschool.be

kaartje

 

Verloop

Op 7 mei 2016 stappen de dapperste leden van onze Rotary club op hun tweewieler om de 900km tussen Antwerpen en Berlijn al fietsend te overbruggen.

Het Team bracht al een aardig spaarpotje samen.
[wppb progress=49 option=”blue” location=after text=”€31880 / €50000″]

[thkBC height=”550″ width=”500″ anchortext=”Patrick Van Bauwel” title=”Patrick Van Bauwel” type=”inline” inline_id=”PatrickVanBauwel”]

Patrick Van Bauwel
patric

De tocht naar Berlijn per fiets! De tweede uitdaging in een reeks van vier.De vier windstreken in rijden is de opdracht in een periode van acht jaar,de vier windstreken waarin Rotary zich ook actief in beweegt!Eens een lange trip per fiets maken was allang een doelstelling voor me,maar dankzij mijn goede Rotaryvrienden hebben we er een fantastische eerste tocht van gemaakt naar Kopenhagen,met een grote bijdrage aan de vriendschap,samenhorigheid en onze sociale doelen!
Daarom dit jaar naar Berlijn,ik dank onze sponsors voor hun gulle bijdrage,weet dat alle fondsen integraal naar onze werken gaan!!

Rotarische groeten,

[wppb progress=130 option=”blue” location=after text=”€3112 / €5000″]

[thkBC height=”400″ width=”600″ anchortext=”Chris en Ady Voet” title=”Chris en Ady Voet” type=”inline” inline_id=”ChrisenAdy”]

foto cycling to serve2Ady: Toen er sprake was van een fietstocht voor het goede doel, gaf me dit de ultieme push om een koersfiets aan te schaffen. Voor het goede doel zou ik het er wel voor over hebben om intensief te trainen en de tocht naar Berlijn te wagen, samen met de hele ploeg. Als ik het moeilijk krijg onderweg, zal het doel waarvoor we fietsen mij een extra stimulans geven.

Chris: Ik wil me op een actieve en sportieve manier inzetten voor dit prachtig project. Onderzoek naar kanker is nog steeds noodzakelijk en zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

[wppb progress=220 option=”blue” location=after text=”€2575 / €5000″]

[thkBC height=”750″ width=”600″ anchortext=”Roger en Josiane Degrieck” title=”Roger en Josiane Degrieck” type=”inline” inline_id=”DeGriek”]

 

DSC_1121Josiane Degrieck- Vloemans
Als echtgenote van een Rotariër, zet ik mij graag in voor de goede doelen die door de Rotary Club Antwerpen Voorkempen worden gesteund. Deze richten zich vooral tot de jeugd, een groep waar ik me als lerares altijd sterk mee verbonden heb gevoeld. Dat we door onze fietstocht de jongeren steunen die door allerlei problemen getroffen zijn, is een enorme stimulans om door te zetten tot de finish in Berlijn.

Roger Degrieck

Rotary staat voor het geven van steun aan de zwaksten van onze samenleving in een geest van camaraderie.

Met een fietstocht leveren we samen een serieuze inspanning waarbij we moeten rekenen op alle teamleden om veilig en wel de eindmeet te halen. Met de ingezamelde gelden, steunen we de gekozen goede doelen die zich richten tot jongeren met een beperking of die getroffen zijn door zware ziekte. Daar wil ik me sterk voor inzetten.

 

[wppb progress=350 option=”blue” location=after text=”€6580 / €5000″]

[thkBC height=”420″ width=”600″ anchortext=”Gregory Carbonez” title=”Gregory Carbonez” type=”inline” inline_id=”GregoryCarbonez”]

greg klYES, WE CAN Je eigen grenzen verleggen.
Zowel fysiek als mentaal tot het uiterste gaan.Zowel financieel als emotioneel mij engageren.
Fietsen naar Berlijn is dus meer dan alleen 800km trappen.
YES, WE CAN!

[wppb progress=160 option=”blue” location=after text=”€2262 / €5000″]

[thkBC height=”800″ width=”500″ anchortext=”Filip Van Grimberge” title=”Filip Van Grimberge” type=”inline” inline_id=”FilipVanGrimberge”]

DSC_0166
Waarom ik ook dit maal weer meefiets? Ik zie alvast drie goede redenen. Vooreerst voor de goede doelen, ons Steentje en de Parcival-school, die werkelijk fantastisch werk leveren en een duwtje in de rug van U en mezelf zeker verdienen! Vervolgens voor de club, want de vorige trip naar Kopenhagen leerde me dat zulk een onderneming voor een boost en positieve vibe zorgt. Niet alleen tussen de fietsers zelf, maar ook bij de overige clubleden, sponsors en sympathisanten die ons via berichten en de website volgen. Ook doe ik het een beetje voor mezelf: de voorbereiding, afstand en glooiend parcours vormen een uitdaging en zorgen voor een prima conditie, waar ik en mijn omgeving in andere omstandigheden weer van kunnen profiteren… We hopen weer op uw aller steun !
[wppb progress=400 option=”blue” location=after text=”€7537 / €5000″]

[thkBC height=”600″ width=”500″ anchortext=”Dirk Bauwens” title=”Dirk Bauwens” type=”inline” inline_id=”DirkBauwens”]

Dirk Bauwens2 jaar geleden werd de eerste fietstocht naar Kopenhagen ondernomen.
Gregory vroeg mij om het startschot te geven. Ik was nog geen lid van de club.
De sfeer die er toen heerste, de verhalen over de gezamenlijke inspanning en de ‘kameraderie’ hebben mij geinspireerd.
Hier wil ik ook bij zijn!
Bij mijn toetreding tot de club heb ik, ietwat impulsief, mijn deelname bevestigd.
Deze persoonlijke uitdaging aangaan, versterkt door de mogelijkheid om voor een goed doel te fietsen en mensen te helpen motiveert mij om mijn grenzen af te tasten en te verleggen.
Ik ben er van overtuigd dat dit gaat lukken met de hulp van het ganse team!
[wppb progress=150 option=”blue” location=after text=”€2312 / €5000″]
[thkBC height=”700″ width=”500″ anchortext=”Wilfried Vanzurpele” title=”Wilfried Vanzurpele” type=”inline” inline_id=”WilfriedVanzurpele”]

 wilfried

Waarom ik meefiets naar Berlijn?  Eerst en vooral, de uitdaging, mijn eigen grenzen ontdekken en hoogst waarschijnlijk ook verleggen.  Op plaatsen komen waar je waarschijnlijk anders nooit zou komen.  De vriendschap en vertrouwensband onderling.  Als men dit alles samen dan nog kan koppelen aan een goed doel is de keuze snel gemaakt.  Met de gedachte van Ons Steentje en de Parcivalschool  steeds in het achterhoofd zal ik de moed en opoffering halen om de eindstreep te halen.  Ook al gaat die niet over een vlakke lijn naar Berlijn.  Op deze sportieve en aangename manier wil ik mijn steentje bijdragen om de vooropgestelde projecten van Rotary Antwerpen Voorkempen tot een goed einde te brengen.
[wppb progress=200 option=”blue” location=after text=”€2662 / €5000″]

[thkBC height=”500″ width=”500″ anchortext=”Jaques van Roosbroek” title=”Jaques Van Roosbroek” type=”inline” inline_id=”Jaquesvanroosbroek”]

jvrNooit te oud ( 69) om af te zien als het voor het goede doel is. Een wil en een weg …………  de weg is Berlijn en de wil om het te “schaffen” is er.

Sympathie betonen voor een goed doel levert 1 punt op geven = 5 punten
afzien voor zelfde goede doel = geven x 2.

De inspanning om  mee naar Berlijn te fietsen zie ik dan ook als mijn bescheiden bijdrage aan een schitterende onderneming van een bijzondere club.

[wppb progress=120 option=”blue” location=after text=”€1612 / €5000″]

Technische Bijstand

[thkBC height=”300″ width=”500″ anchortext=”Philippe Muller” title=”Philippe Muller” type=”inline” inline_id=”PhilippeMuller”]

ph
Een fietser ben ik niet, maar ik sta steeds klaar voor het helpen aan dit mooi project ten voordele van ons steentje, door de technische bijstand te verlenen gedurende de 10 dagen tussen Antwerpen en Berlijn .Samen met André zullen we zorgen dat de fietsen elke dag in orde zijn en dat de fietsers steeds op tijd de bevoorrading ontvangen en dat we allen safe in Berlijn aankomen.
[wppb progress=150 option=”blue” location=after text=”€1462 / €5000″]

[thkBC height=”300″ width=”500″ anchortext=”André Vandenbussche” title=”André Vandenbussche” type=”inline” inline_id=”AndreVandenbussche”]

AndreMijn actieve deelname als begeleider van deze fietstocht naar Berlijn is tweeledig :- eerst en vooral omdat ik actief wil meewerken aan de fundsraising door onze club de Parcivalschool.
– ten tweede heb ik een mateloze bewondering voor de collega-rotariërs en de echtgenotes daarvan die de fysische inspanning willen leveren die zulke fundsraising mogelijk maakt.
[wppb progress=180 option=”blue” location=after text=”€1762 / €5000″]

nemen deze uitdaging aan om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de Parcivalschool

 

U steunt hen toch ook !! zie hiervoor SPONSORING

Print Friendly, PDF & Email