Draaiboek 3de Voorjaarsrally

3de deel, met keuze via gewone weg of via autobaan  35 km

Totaal                                          236 km

DRAAIBOEK VAN DEZE DAG

• vanaf 10u00 ontvangst, overhandiging roadbook en verwelkoming met een koffie aangeboden door Corbello Gourmet  store en koffiekoeken en sandwiches aangeboden door bakkerij Michel Dellafaille.
  • vanaf 11u00  vertrek van de deelnemers met interval. Starttijd wordt bepaald volgens aankomst bij Intertek.
  • Iedereen rijdt op roadbook, maar zij die dat wensen, kunnen ter plaatse afspreken om met enkele wagens samen te rijden. Er is geen geleide tocht voorzien!
  • Onderweg is er een vragenwedstrijd en een foto herkenningswedstrijd met een leuke prijs voor de winnaar!
  • Tussenstop na 100 km met een kleine versnapering.
  • voortzetting van de rally.
  • Tussen 17u00 en18u00 Voorziene aankomst  in het restaurant.
  • 18u00 Aperitief en aansluitend diner en prijsuitreiking
  • 21u00 Dankwoord en afsluiting.

Veiligheid !!

• Deze rally is een autozoektocht en geen snelheidswedstrijd.
  • Iedereen neemt deel op eigen verantwoordelijkheid, een verklaring van afstand van  verhaal dient te worden ondertekend bij ontvangst van het roadbook
  • Respecteer de wegcode en wees extra voorzichtig in de pittoreske dorpen die U tijdens deze tocht zult doorkruisen.
  • Geniet van de mooie wegen en de natuur.

GSM  Marc De Meyer 0475/44 17 86                   GSM  Roger Degrieck 0476/54 44 79