Editie 2014

Logo voorjaarsrally

Rotary club Antwerpen-Voorkempen
nodigt u uit op haar 3de Voorjaarsrally
Zondag 27 april 2014

 Vignet wagen

Beste vrienden en vriendinnen, beste sympathisanten.

Wij zijn uitermate verheugd door de interesse die u betoont in de evenementen die wij als club organiseren ter ondersteuning van onze sociale projecten. Bij deze specifiek in onze 3° voorjaarsrally die doorgaat op zondag 27 april 2014.
Tijdens deze autozoektocht op basis van “Bolleke – pijl” zult u kunnen genieten van prachtige vergezichten rond en over de Oosterschelde en kennismaken met de grote Zeelandse waterbouwkundige kunstwerken .  Op het verste punt staat u zelfs bijna met de wielen in de Noordzee. 

wagens aan zee

De rally eindigt met een prijsuitreiking en een culinaire verrassing op de drijvende feestzaal “De Ark” in het hart van de oude Antwerpse haven.
De opbrengst van dit evenement wordt integraal aangewend ten behoeve van het “Olivia Hendrickx Research fonds”  Zijnde  de financiële ondersteuning van het medisch wetenschappelijk onderzoek inzake kanker in België, vooral vanuit de kinderoncologie, gericht op de ontwikkeling van nieuwe kankertherapieën.
www.olivia.be

Praktische informatie  

samenkomst en verwelkoming met koffie en …. vanaf 10u00   in “The Paddocks” Turnhoutsebaan 599  te 2110 Wijnegem www.thepaddocks.be Diner:  18u30

Deelname

Toegankelijk voor alle wagens

EUR 85 per persoon
(inbegrepen rally, rallyplaat, tussenstop & diner)
eveneens mogelijkheid tot sponsoring ( voor prijzen en mogelijkheden zie verder in deze brochure)

Inschrijving

www.rotaryantwerpenvoorkempen.be  > voorjaarsrally

Organisatie

tracedshield-3

rcav@skynet.be
O475/ 49 87 20  –  0475/44 17 86

 

Sfeerfoto’s vorige Voorjaarsrally 21 april 2013

1 2 3 4 5 6 7 8

Print Friendly, PDF & Email