Voorjaarsrally 4° editie 26 april 2015 Draaiboek

Wijnegem – Turnhout      92 km
Turnhout   – Wijgenem   45 km
                            Totaal   137 km

Tijdens deze autozoektocht op basis van “Bolleke- pijl” keren we terug naar de bakermat van onze Rotaryclub namelijk de Antwerpse Kempen. U zult versteld staan van de pittoreske hoekjes en typische landschapselementen die deze streek nog voor u in petto heeft. Door uw deelname zult u niet alleen een heel plezierige dag beleven maar steunt u ook nog onze sociale projecten.

DRAAIBOEK VAN DEZE DAG

– vanaf 10h00 ontvangst en overhandiging van het roadbook en verwelkoming met koffie u aangeboden door Corbello Gourmet store en koffiekoeken en sandwiches aangeboden door bakkerij Michel Dellafaille.
– Vanaf 11u00 vertrek deelnemers met interval. Starttijd wordt bepaald volgens aankomst op de verwelkoming.
– Iedereen rijdt op roadbook, maar zij die dat wensen, kunnen ter plaatse afspreken om met enkele wagens samen te rijden. Er is geen geleide tocht voorzien!
Tijdens de rally is er onderweg een geheime controlepost met verrassing. Verder
is er een vragen-en fotoherkenningswedstrijd met een leuke prijs voor de
winnaar.  Deze kan kiezen uit een mooie prijzentafel geschonken door onze
sponsors met o.a. een mooie horloge set SKAGEN ( Juwelier Ruys),
waardebonnen voor een diner 2-personen bij restaurants ‘Villa Doria-  Schoten’ , ‘
Boca – ’s-Gravenwezel’, ‘ Den Horst –Schoten’, Magnums champagne – Pascal
Delette, enz.…..
– na 92 km tussenstop met een kleine versnapering.
– voortzetting van de rally.
– Tussen 17u00 en18u00 Voorziene aankomst in het restaurant.
– 18u00 Aperitief en aansluitend diner, prijsuitreiking en tombola.
– 21u00 Dankwoord en afsluiting.

Veiligheid !!

– Deze rally is een autozoektocht en geen snelheidswedstrijd.
– Iedereen neemt deel op eigen verantwoordelijkheid, een verklaring van afstand van verhaal dient te worden ondertekend bij ontvangst van het roadbook.
– Respecteer de wegcode en wees extra voorzichtig in de pittoreske dorpen die U tijdensdeze tocht zult doorkruisen.
– Geniet van de mooie wegen en de natuur.

GSM Marc De Meyer 0032 475/44 17 86                   GSM Roger Degrieck 0476/54 44 79