Woordje van de voorzitter

Hartelijk welkom vanwege Rotary club Antwerpen-Voorkempen

Onze club viert dit jaar haar 25° verjaardag, niet door een academische zitting om zichzelf en haar leden in de bloemetjes te zetten, maar wel door de bestaansreden van onze club maximaal te etaleren, met name:  het gezamenlijk streefdoel om sociale projecten te ondersteunen.
Daartoe danst vanavond het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, een dansgezelschap dat tot de wereldtop behoort. (ook al beseffen velen in België dat niet!)
Maar daar laten we het niet bij qua fundraising;

DSC_0022 Untitled-3
Op 7 februari 2014 organiseren we een leuke Quizavond,  waarna we op
27 april 2014 onze jaarlijkse autorally zullen rijden.

Afsluiten doen we met als hoogtepunt  een 1000-km fietstocht naar Kopenhagen, gereden door minstens 10 van onze leden.
Bovenal hoopt onze club dat het door u en ons gesteunde onderzoek van professor Stefaan Van Gool hoop en geluk brengt aan de talloze kankerpatiëntjes.

De voorstelling van vanavond  toont de creativiteit en de inventiviteit van de dansers en laat hen toe hun choreografische talenten te ontwikkelen.
Rotary Antwerpen-Voorkempen verwacht dat het dansgezelschap alle aanwezigen zal kunnen boeien en ontroeren.

Geniet van deze avond !

Karel Vander Aerschot