Quiz II

Verzoek uw agenda vrij te houden op vrijdagavond 6/2/2015 want dan organiseren we onze

Capture

Rotary Club Antwerpen-Voorkempen
nodigt u uit op haar 2de Quiz
Vrijdag 6 februari 2015
Vanaf 19u30

Beste vrienden en vriendinnen, beste sympathisanten.
De Quiz georganiseerd door Rotary Club Antwerpen-Voorkempen wordt stilaan een traditie. Door uw deelname ondersteunt u onze sociale projecten. De opbrengst van deze voor u ongetwijfeld ontspannende avond gaat integraal naar de minstbedeelden van onze samenleving.
Deze Quiz vereist geen bijzondere kennis en is erop gericht om een ruim publiek een fijne avond te bezorgen. Bovendien is er een leuke prijzentafel

De quiz vindt plaats op een unieke locatie te Wijnegem bij Frisomat, tevens de hoofdsponsor van dit evenement, die de accommodaties gratis ter beschikking stelt.

De opbrengst van dit evenement wordt integraal aangewend ten behoeve van TEJO, Therapeuten voor Jongeren (www.Tejo.be) , die door Rotary Club Antwerpen-Voorkempen worden gesteund.

Practische informatie

Datum: 6 februari 2015
Deuren: 19u30
Start quiz: 20u stipt.