Quiz

Op vrijdagavond 7/2/2014 organiseren we onze

1e grote Rotary club Antwerpen-Voorkempen kennis quiz

Afspraak in “The Paddocks  Turnhoutsebaan 529 te Wijnegem”. Deuren om 19u30 en start quiz om 20 u.

Het doel van de quiz is meervoudig: naast een gezellige gezamenlijke avond en hopelijk enige financiële opbrengst voor het fonds, hopen we ook om een breder publiek kennis te kunnen laten maken met Rotary.

Daarom houden we de prijs ook bewust democratisch: er wordt gespeeld in teams/tafels van minstens 4 tot maximum 6 personen en de inschrijvingsprijs per tafel bedraagt 50 euro, waarin reeds 1 consumptie per persoon vervat zit.

Er wordt gespeeld met 3 blokken van verschillende vragenrondes met ook een fotoproef, proefproef en enkele droedels en dergelijke. Tussenin zijn er 2 pauzes van 15 à 20 minuten. Einde van de quiz voorzien we rond 23u30.

Uw team inschrijven kan via onze website
www.rotaryclubantwerpenvoorkempen.be  link inschrijven quiz

Wij durven rekenen op uw enthousiaste en talrijke deelname

Met vriendelijke groeten,