sponsorpakketten quiz

Wenst u via deze Quiz de sociale projecten van onze Rotary club extra te ondersteunen, dan durven wij ook om uw steun vragen via onze sponsorpakketten.  Door te kiezen voor één van deze pakketten maakt u niet enkel publiciteit voor uw onderneming, maar maakt u mee het verschil voor de zwakken in onze samenleving.

Hopend op uw enthousiasme om onze sociale werken te ondersteunen, tekenen wij met vriendelijke groeten.

Gregory Carbonez

Sponsor –  Quiztafel

Omschrijving

U en/of uw genodigden nemen deel aan de quiz, maar u wenst via het  sponsoren van een tafel, onze sociale werking extra te ondersteunen? Dit pakket biedt het antwoord.

Inhoud Pakket

• Gebruik Quiztafel voor 4-6 tot genodigden
  • Tijdens de quiz één drankconsumatie per genodigde
  • Advertentiemogelijkheid op de tafel
  • Logo op vraag- en antwoordbladen
  • Interactieve publiciteit gedurende één jaar op de website van onze club met directe doorverwijzing naar uw eigen website.

EUR 175
Sponsor – Adverteerder

Omschrijving

U steunt, via een advertentie onze sociale werking.

Inhoud Pakket

• Advertentie op vraag- en antwoordbladen

EUR 125

Om één van deze sponsorpakketten te actualiseren, gelieve zich te wenden tot onze secretaris Dhr. Philippe Müller via rcav@skynet.be of tel. 0475/49.87.20 die u dan de nodige inlichtingsformulieren i.v.m. facturatie  zal bezorgen en verder met u contact zal  houden.

Fundraising Quiz 2015

Verification

tracedshield-3

De grote kennis quiz is een organisatie van