Save The Date

Beste rallyliefhebbers en sympathisanten van Rotaryclub Antwerpen- Voorkempen.

De kleur van de coronabarometers en andere lichten worden stilaan groen. 😋

Dit maakt dat wij na 2 jaar verantwoord uitstel nu het genoegen kennen om u met veel enthousiasme te kunnen melden dat op

maandag 6 juni 2022 (pinkstermaandag)

De 9de Voorjaarsrally van Rotaryclub Antwerpen-Voorkempen zal plaatsvinden.

De traditie van onze Voorjaarsrally indachtig zijn onze parcoursbouwers volop bezig met het uitwerken van het roadbook.  Buiten de klassieke culinaire geneugten bij zowel start, onderweg als bij aankomst, zullen jullie weer kunnen genieten van verrassende vergezichten en zal het roadbook u leiden over mooie en uitdagende wegen.

Daarom, BLOKKEER nu reeds deze dag in jullie agenda om er samen met ons weer een onvergetelijke dag van te maken.

Half maart 2022 zal u het volledige programma worden toegestuurd en de mogelijkheid tot inschrijven worden geopend.

Wij kijken alvast uit naar maandag 6 juni 2022.

Namens Rotary club Antwerpen-Voorkempen

Pierre Delva               Philippe Muller   Paul Willems    Benoit Leus        Marc De Meyer

Voorzitter                             Penningmeester         Organisator           Organisator           Organisator