Sponsoring

Giften ter ondersteuning aan de individuele fietser of giften uit sympathie voor het team.

Verification

Giften van particulieren

Storting op rekening van onze club

IBAN: BE52 2200 0204 4009

BIC : GEBA BEBB

Indien gewenst is er een fiscaal attest beschikbaar voor giften vanaf € 40 door storting op naam van de Koning Boudewijnstichting  .

IBAN: BE10 0000 0000 0404

BIC: BPOTBEB1

Met gestructureerde mededeling ***128/2545/00039***

Sponsorpakketten voor bedrijven

Naast het ondersteunen via giften is het natuurlijk ook mogelijk om ons te sponsoren. Daar krijgt u heel veel voor terug! Naast onze warme dankzegging kan de naam van uw bedrijf vele maanden worden geuit in binnen- en buitenland. Afhankelijk van de keuze die u maakt.

Wij kunnen het woord en/of  logo van uw bedrijf plaatsen op de site, op de kleding of op onze mooie volgwagen. De kleding dragen we vanaf maart tijdens trainingen en gedurende de tocht naar Berlijn. De pers zal er in de regionale dag- en weekbladen aandacht aan geven. De naam van uw bedrijf zal dus in binnen- en buitenland, zichtbaar zijn. Kortom vele interessante mogelijkheden voor uw sponsoruitingen. Daarvoor vragen wij een, in onze ogen, alleszins acceptabele bijdrage.

1. 250 Euro – Logo op de website en A5 formaat op de volgwagen
  2. 500 Euro –  Logo op de website en A4 formaat op de volgwagen
  3. 1000 Euro – Logo op de website en A3 formaat op de volgwagen
  4. 2000  Euro – Exclusieve sponsor van de kleding met logo en tekst.

Hebt U interesse tot sponsoring van onze acties gelieve dan contact op te nemen met onze secretaris Philippe Müller via rcav@skynet.be of 00 32 475 49 87 20.