Sponsorpakketten Rally 2015

Om de opbrengsten van onze Voorjaarsrally te maximaliseren, durven wij ook om uw steun vragen via onze sponsorpakketten. Door te kiezen voor één van deze pakketten maakt u niet enkel publiciteit voor uw onderneming, maar maakt u mee het verschil voor de zwakken in onze samenleving.

Hopend op uw enthousiasme om onze sociale werken te ondersteunen, tekenen wij met vriendelijke groeten.

Gregory Carbonez

Sponsor – Deelnemer
Omschrijving U neemt deel aan de Voorjaarsrally en het bijhorende diner, maar wenst, via een advertentie in het Roadbook, onze sociale werking extra te ondersteunen? Dit pakket biedt het antwoord.
  • Deelname met 1 wagen & 2 personen
  • Deelname aan het diner met 2 personen
  • Advertentie ½ pagina in Roadbook
  • Interactieve publiciteit gedurende één jaar op de website van onze club met directe doorverwijzing naar uw eigen website.
Prijs EUR 290

Sponsor – Adverteerder
Omschrijving U steunt, via een advertentie onze sociale werking.
  • Advertentie ½ pagina in Roadbook
Prijs EUR 125

Sponsor Rallyplaat
Omschrijving Een rallyplaat is altijd een succes bij elk rally- of oldtimer evenement. Aan iedere deelnemende wagen wordt een dergelijke plaat gehangen. De ideale manier dus om uw steun aan onze sociale doelen een publicitair extraatje te geven.
Inhoud Pakket
  • Vermelding naam/logo op rallyplaat (75 stuks)
  • Advertentie 1 pagina in Roadbook
Prijs EUR 500

Sponsor Aankomst
Omschrijving Bij de aankomst op de ‘diner-locatie‘ in Wijnegem bij Frisomat, hebben de deelnemers vanzelfsprekend een glaasje verdiend. Laat ons dit drankje in uw naam aanbieden en steun zo extra onze sociale werking.
Inhoud Pakket
  • Vermelding van uw (bedrijfs)naam op de tafels bij de receptie (u mag natuurlijk bijkomend publicitair materiaal plaatsen)
  • Advertentie 1 pagina in Roadbook
Prijs EUR 400

Om één van deze sponsorpakketten te actualiseren, gelieve zich te wenden tot onze secretaris Dhr. Philippe Müller via rcav@skynet.be of tel. 0475/49.87.20 die u dan de nodige inlichtingsformulieren i.v.m. facturatie zal bezorgen en verder met u contact zal houden.

Sponsoring Rally 2015

Verification