Sponsorpakketten Rally 2019

Sponsor – Deelnemer
Omschrijving U neemt deel aan de Voorjaarsrally en het bijhorende diner, maar wenst, via een advertentie in de rallybrochure, onze sociale werking extra te ondersteunen? Dit pakket biedt het antwoord.
Inhoud Pakket ·         Deelname met 1 wagen & 2 personen
·         Deelname aan het diner met 2 personen
·         Advertentie ½ pagina in de rallybrochure
met directe doorverwijzing naar uw eigen website
Prijs EUR 360

Sponsor – Adverteerder
Omschrijving U steunt, via een advertentie in de rallybrochure, onze sociale werking.
Inhoud Pakket ·         Advertentie ½ pagina in de rallybrochure
Prijs EUR 125

Sponsor – Deelnemer Quiz & Rally
Omschrijving U neemt deel aan de Quiz en de Voorjaarsrally (met bijhorend diner), maar wenst, via projectie tijdens de pauzes van de quiz en advertentie in de rallybrochure, onze sociale werking extra te ondersteunen? Dit pakket biedt het antwoord.
Inhoud Pakket ·         Deelname aan de quiz (tafel tot 6 personen)
Afbeelding van uw logo op het grote scherm vooraf, tijdens de pauzes en na afloop van de quiz.
Deelname rally met 1 wagen & 2 personen
·         Deelname aan het diner met 2 personen
·         Advertentie ½ pagina in de rallybrochure
·         Interactieve publiciteit gedurende één jaar op de website van onze club (met mogelijkheid tot directe doorverwijzing naar uw eigen website)
  Prijs EUR 500

Sponsor Rallyplaat
Omschrijving Een rallyplaat is altijd een succes bij elk rally- of oldtimer evenement. Aan iedere deelnemende wagen wordt een dergelijke plaat gehangen.  De ideale manier dus om uw steun aan onze sociale doelen een publicitair extraatje te geven.
Inhoud Pakket ·         Vermelding naam/logo op rallyplaat (100 stuks)
Prijs EUR 600

Sponsor geheime controlepost
Omschrijving Op een door de deelnemers te vinden geheime locatie is er een controlepost, waar als verrassing een glaasje champagne wordt aangeboden.  Een initiatief dat door de deelnemers steeds ten zeerste wordt geapprecieerd. Laat ons dit glas in uw naam aanbieden en zo steunt u extra onze werking.
Inhoud Pakket ·         Vermelding van uw naam bij het aanbieden van het glas champagne
·         U kan daar ook bijkomend publicitair materiaal plaatsen
·         Advertentie 1 pagina in de rallybrochure
·         Interactieve publiciteit gedurende één jaar op de website van onze club met directe doorverwijzing naar uw eigen website.
Prijs EUR 600

Sponsor Roadbook
Omschrijving Een roadbook is één van de  belangrijkste onderdelen van elk rally- of oldtimer evenement. Aan iedere deelnemende wagen wordt bij de start een roadbook overhandigd.  De ideale manier dus om uw steun aan onze sociale doelen een publicitair extraatje te geven.
Inhoud Pakket ·         Vermelding naam/logo op de frontpagina van het roadbook en de vermelding op elke bladzijde ‘ roadbook u aangeboden door …’
Prijs EUR 400

Hoofd Sponsor Rally
Omschrijving Bij de aankomst op  de ‘diner-locatie‘ hebben de deelnemers vanzelfsprekend een glaasje verdiend.  Laat ons dit drankje in uw naam aanbieden en steun zo extra onze sociale werking.
Inhoud Pakket ·         U krijgt het predikaat ‘Hoofdsponsor’ 6de Voorjaarsrally
·         Vermelding van uw (bedrijfs)naam op de tafels zowel bij vertrek als aankomst (u mag natuurlijk bijkomend publicitair materiaal plaatsen)·         Advertentie 1 pagina in de rallybrochure
·         Drie deelnamebewijzen voor 1 wagen & 2 personen
·         Drie deelnamebewijzen aan het diner voor 2 personen
Prijs EUR 2000

Om één van deze sponsorpakketten te actualiseren, gelieve zich te wenden tot onze secretaris Dhr. Philippe Müller via rcav@skynet.be of tel. 0475/49.87.20 die U dan het  inschrijvingsformulier zal bezorgen en verder met U contact zal houden.