Team Cycling to serve³

Patrick Van Bauwel

Dit jaar de derde editie van onze fietstocht voor het goede doel naar de vier windstreken. In 2014 reden we naar het noorden, Kopenhagen. Twee jaar later, in 2016, trokken we naar het oosten, met name naar Berlijn. Dit jaar rijden we in zuidelijke richting, namelijk naar Lyon. Hopelijk kunnen de deelnemende fietsers wederom rekenen op een gulle sponsoring.
Ook deze keer zijn we super gemotiveerd om deze rit uit te rijden en op te dragen aan een goed doel, de oudervereniging voor nierpatiënten. Alle informatie omtrent deze vereniging is te vinden op www.ovnp.be

Met onze fietstocht naar het zuiden steun ik met veel plezier de oudervereniging
van nierpatiëntjes (www.ovnp.be).

Kinderen moeten op vakantie kunnen gaan en nieuwe dingen ontdekken.
De vereniging die we steunen maakt dat mogelijk. Het vergt heel wat logistieke inspanningen en veel medische ondersteuning om dat te realiseren. Een financiële steun van Rotary is meer dan welkom en noodzakelijk.
Graag werk ik daaraan mee.

Beste sympathisanten,
Met een jaartje vertraging nemen we bij Rotary Antwerpen-Voorkempen met plezier de handschoen weer op om voor het goede doel de vier windstreken van West-Europa met de fiets te verkennen. Na Kopenhagen en Berlijn is Lyon ons volgende doel. Met deze trip willen we veel, héél veel geld inzamelen voor OVNP (www.ovnp.be).
Voor mij is het als usual suspect mijn derde deelname, de eerste trainingen zijn achter de rug en ik alvast kijk uit naar de trip.
Naast trainingskilometers kan ikzelf deze keer een extra geheim wapen inzetten: mijn zoon Nicolas.
Hij zal me beurtelings uit de wind zetten of een duwtje in de rug geven zodat we samen dit sportieve engagement kunnen waarmaken. Nu jullie nog…

Als wij ons voor OVNP in het zweet rijden, mogen we dan op jullie financiële steun rekenen om ons doel te realiseren?
Alvast bedankt voor de hulp en de sympathie, volg onze trip op de voet !

Hallo, ik ben Nicolas en met mijn 19 lentes de jongste fietser van de groep. (Het jongerenklassement zou ik dus zonder problemen moeten kunnen binnenhalen.)
Ik heb de afgelopen jaren al meerdere trainingsritten mogen meemaken met de groep, maar de grote tocht meerijden zat er voorlopig nog niet in.
Tot dit jaar dus. Deze editie heb ik eens geen lessen of examens tijdens de tocht, waardoor ik nu voor de eerste keer kan deelnemen en mijn steentje bijdragen aan het goede doel van dit jaar: de oudervereniging voor nierpatiënten.
Het zal echter niet mijn eerste grote fietstocht zijn, aangezien ik al een fantastische trip heb ondernomen in het verre Taiwan, met de nodige hoogtemeters en tropische temperaturen.
Dit dankzij Rotary en hun Holiday Exchange Program, waarvoor dank!
De omkadering in Taiwan door fietsmerk Giant was erg goed, maar hier doen Philippe en André naar verluidt niet voor onder.
Ik kijk alvast uit naar een toffe fietstocht naar Lyon samen met mijn papa en de andere sportieve leden van Rotary Antwerpen-Voorkempen.
Tot aan de start in ’s Gravenwezel!

Dit jaar onze derde fietstocht met de Rotary-vrienden van Antwerpen-Voorkempen. En dat we ook deze niet willen missen, staat als een paal boven water!
Toen we de eerste maal de tocht naar Kopenhagen reden, waren we ‘bleukes’. We kochten een racefiets en begonnen te trainen met het goede doel voor ogen.
Dit heeft ons zoveel deugd gedaan, zowel het sportieve, de onderlinge vriendschap, als het mooie resultaat dat we de microbe te pakken hebben gekregen. Zo zetten we ons ook nu weer in voor de ‘Oudervereniging voor Nierpatientjes’.
Lyon lijkt ons een mooie uitdaging. Deze keer zullen we wel wat meer hoogtemeters moeten maken, maar met de nierpatientjes in ons achterhoofd, zal dat een extra duw in de rug geven.
We gaan ervoor!! Doen jullie dit ook met een financiële bijdrage? De nierpatientjes en wezelf zijn jullie zeer dankbaar.

Beste vrienden,

Op 6 september is het weer zo ver. Dan fiets ik samen met 6 sportievere leden van
Rotary Antwerpen Voorkempen van ‘s-Gravenwezel naar Lyon. Een tocht van 900
km gespreid over 8 dagen.
Deze keer ondersteunen we de oudervereniging voor nierpatiëntjes!
Wie ons graag wil helpen vindt alle informatie op deze website
Mag ik op jullie steun rekenen?
Dirk