DSC_0304

Verloop

Op 29 mei 2014 stappen de dapperste leden van onze Rotary club op hun tweewieler om de 1000 km tussen Antwerpen en Kopenhagen al fietsend te overbruggen.

Het Team bracht al een aardig spaarpotje samen.

€40670 / €50000

Patrick Van Bauwel
patric portret

Reeds een tiental jaar  ben ik recreatief fietsers en  heb ik al wat afgefietst ,inclusief verschillende alpencols en spaanse gebergtes.  Al enkele jaren zit ik met de gedachte om eens een verre tocht te ondernemen met een vast doel en kwam ik op de idee van Kopenhagen.  Het is natuurlijk leuker om dit in gezelschap te doen en heb ik besloten om hier tevens een goed doel aan te koppelen.Hiervoor heb ik enkel Rotary vrienden aangesproken,met succes!  We rijden namelijk met een ploeg van acht fietsers!

€5092 / €5000

foto cycling to serve2Ady: Toen er sprake was van een fietstocht voor het goede doel, gaf me dit de ultieme push om een koersfiets aan te schaffen. Voor het goede doel zou ik het er wel voor over hebben om intensief te trainen en de tocht naar Kopenhagen te wagen, samen met de hele ploeg. Als ik het moeilijk krijg onderweg, zal het doel waarvoor we fietsen mij een extra stimulans geven.

Chris: Ik wil me op een actieve en sportieve manier inzetten voor dit prachtig project. Onderzoek naar kanker is nog steeds noodzakelijk en zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

€5245 / €5000

DSC_1121Josiane Degrieck- Vloemans
Ik wil mij engageren voor de fietstocht voor het goede doel, omdat ik geloof in de goede besteding van de gelden in het Olivia  fonds. Dit  fonds bundelt de krachten voor onderzoek naar geneesmiddelen die het lijden van onze medemens kan verzachten en/of genezen. Daarvoor wil ik mij inzetten.

Roger Degrieck
Het ergste wat ons kan overkomen is het verlies van een kind. Als ouders na een dergelijk verlies daaruit kracht putten om een fonds op te zetten voor kankeronderzoek, dan verdient dit onze volle steun.

€5650 / €5000
greg klYES, WE CAN Je eigen grenzen verleggen.
Zowel fysiek als mentaal tot het uiterste gaan.
Grenzen helpen verleggen in geneeskunde.
Zowel financieel als emotioneel mij engageren.
Fietsen naar Kopenhagen is dus meer dan alleen 1000km trappen.
YES, WE CAN!
€6502 / €5000
DSC_0166
Wat is er leuker dan samen met vrienden je schouders onder een mooi project zetten… Ik zie vooral 2 uitdagingen: de afstand, waarvoor je toch een geoefend fietser moet zijn en we volop aan het trainen zijn maar zeker ook het benodigde eindbedrag voor het “Olivia Hendrickx Research Fonds”, waarvoor we allen op uw gulle steun rekenen. Alvast bedankt voor uw hulp !
€6222 / €5000
DSC_0779Ik heb steeds graag gefietst, reeds als kind op mooie tochtjes met mijn vader. Hij heeft ons toen ook ooit beloofd van eens naar Denemarken te fietsen als we “groot “ waren. Dit is er jammer genoeg nooit van gekomen en die DROOM zal nu toch in vervulling komen.  Fietsen kan ook niet genoeg GEPROMOOT worden: het is goed voor je conditie, het is goed voor het milieu en je hebt een nauwer contact met de natuur, en je medemens. Natuurlijk doe ik vol overtuiging mee om maximaal ons goed doel te helpen sponsoren dat ten goede komt aan kinderen met een hersentumor!!
€7442 / €5000

Technische Bijstand

ph
Een fietser ben ik niet, maar ik sta steeds klaar voor het helpen aan dit mooi project ten voordele van het Olivia Hendrickx Fund, door de technische bijstand te verlenen gedurende de 10 dagen tussen Antwerpen en Kopenhagen.Samen met André zullen we zorgen dat de fietsen elke dag in orde zijn en dat de fietsers steeds op  tijd de bevoorrading ontvangen en dat we allen safe in Kopenhagen aankomen.
€2367 / €5000
AndreMijn actieve deelname als begeleider van deze fietstocht naar Kopenhagen is tweeledig :- eerst en vooral omdat ik actief wil meewerken aan de fundsraising door onze club voor het Oliviafonds. Dit wetenschappelijk werk kan niet genoeg gesteund worden door privé-initiatieven, zeker zolang de overheid er geen middelen voor ter beschikking stelt.
– ten tweede heb ik een mateloze bewondering voor de collega-rotariërs en de echtgenotes daarvan die de fysische inspanning willen leveren die zulke fundsraising mogelijk maakt.
€2277 / €5000

nemen deze uitdaging aan om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het
Olivia Hendrickx Research Fonds.

U steunt hen toch ook !!      zie hiervoor SPONSORING