Uitnodiging 8ste voorjaarsrally

Rotary Club Antwerpen-Voorkempen nodigt u weerom van harte uit op haar traditionele Voorjaarsrally die ondertussen toe is aan zijn 8ste editie.  Het enthousiasme van de deelnemers aan vorige edities indachtig, durven wij opnieuw hopen op een talrijk deelnemersveld.

Met uw deelname ondersteunt u Unified Sailing Belgium.
Aangesloten bij Special Olympics Belgium brengt deze organisatie  jonge mensen met een verstandelijke beperking (de atleten) en zonder beperking (de Unified Partners) samen om in teams te zeilen.
In zeilen komen de waarden van de Special Olympics ten volle tot uiting.   Wat aan de atleten een boost geeft aan hun zelfvertrouwen.

Voor deze autozoektocht op basis van “Bolleke – pijl” hebben onze parcoursbouwers weer een verrassende route uitgestippel, weg van de drukte, met een minimum aan vervelende verkeersremmers en andere obstakels, zodat u des te meer kan genieten van de landelijke wegen, de mooie vergezichten en de passages door pittoreske dorpen.
Onderweg is er een vragen- en fotoherkenningswedstrijd met een mooie prijs voor de winnaar.

Praktische informatie
Maandag 10 juni 2019 (pinkstermaandag), samenkomst en verwelkoming met ontbijt vanaf 9u30
Bij  Industrial Rental NV, Noorderlaan 485, 2030 Antwerpen.  www.I-rental.be

Vanaf 10:00u vertrek van de deelnemers met interval, Starttijd wordt bepaald volgens aankomst bij I-Rental.
Iedereen rijdt op roadbook, maar zij die dat wensen, kunnen ter plaatse afspreken om met enkele wagens samen te rijden. Er is geen geleide tocht  voorzien!

Na het aperitief van de vriendschap kan u vanaf 17u30 genieten van een lekker en uitgebreide BBQ  op een via het roadbook te zoeken unieke locatie. (Voor hen die verloren rijden is er een hulplijn voorzien !!)

Toegankelijk voor alle wagens
Deelnameprijs: 245€ per wagen met 2 personen
(inbegrepen rally, rallyplaat, ontbijt, lunch & diner)
eveneens mogelijkheid tot sponsoring van onze sociale projecten via