Voorjaarsrally 2020

Beste rallyliefhebbers en sympathisanten van Rotaryclub Antwerpen-Voorkempen.

Het Corona virus slaat wild om zich heen met een zeer ingrijpende impact op ons dagelijks leven.
De realiteit van de Coronacrisis maakt ook dat je planning steeds wordt ingehaald.
Dit geldt spijtig genoeg ook voor onze 9° Voorjaarsrally die gepland staat voor zondag 7 juni 2020.

Gelet op de impact van de genomen overheidsmaatregelen en de onzekerheid over de vermoedelijke verlengingen hiervan.  Evenals onze bezorgdheid voor de veiligheid en gezondheid voor deelnemers en medewerkers aan onze rally heeft het organisatiecomité unaniem besloten de Voorjaarsrally dit jaar niet te laten doorgaan.

Een verplaatsing naar een latere datum dit jaar leek ons geen optie omdat we dan in het vaarwater van andere evenementen terecht komen.

Hoopvol uitkijkend naar de toekomst verzoeken we wel om zondag 6 juni 2021 reeds in jullie agenda te noteren als nieuwe datum voor de 9de Voorjaarsrally van Rotaryclub Antwerpen-Voorkempen.

Wij zullen alles in het werk stellen om er dan een schitterende editie van te maken en hopen opnieuw te mogen rekenen op jullie talrijke deelnames en op de gulle bijdragen van onze trouwe sponsors.  De uitnodigingen hiervoor zullen ten gepaste tijde worden rondgestuurd.

De reeds betaalde inschrijvingsgelden voor de afgelaste editie van dit jaar worden integraal, door onze penningmeester, terug overgemaakt.

(Gelieve hiervoor via email rcav@skynet.be het juiste banknummer door te geven met vermelding van juiste naam of firma die de inschrijving en betaling heeft gedaan).

Wees voorzichtig en zorg goed voor jezelf en je familie.

Met hoopvolle groeten.

Het organisatiecomité.

Paul Willems                    Philippe Muller                Benoit Leus                     Marc De Meyer

Beste rallyliefhebbers en sympathisanten van Rotary club Antwerpen- Voorkempen.

Sta ons toe om u nu reeds de datum van zondag 7 juni 2020 onder de aandacht te brengen en u tevens te verzoeken om deze datum aan te vinken in uw agenda en liefst vrij te houden…of beter nog, ineens u in te schrijven via. www.voorjaarsrally.be

Wij kennen u immers als enthousiaste deelnemer aan en/of sympathisant van één van onze vorige rally’s en met veel genoegen nodigen wij u bij deze dan ook uit voor deelname aan de 9ste Voorjaarsrally van Rotaryclub Antwerpen-Voorkempen.

Wij hopen om u die zondag weer terug te zien bij I-Rental, Noorderlaan 485 te 2030 Antwerpen www.I-rental.be

Onder de slogan ‘Quality makes a difference’ verplicht de traditie van de Voorjaarsrally ons om opnieuw de lat zeer hoog te leggen. Buiten de klassieke culinaire geneugten bij de start, onderweg en bij aankomst hebben onze parcoursbouwers weer een uniek roadbook samengesteld dat loopt over wegen waarop je nog echt kunt rijden om ondertussen te genieten van verrassende vergezichten.

Met de opbrengst van deze 9de Editie ondersteunen wij TEJO! (Therapeuten voor Jongeren)

TEJO ontvangt en helpt kinderen en jongeren tussen 10 en 20 jaar, ongeacht cultuur, taal, religie, huidskleur, geaardheid. Toch wil TEJO er in de eerste plaats zijn voor de sociaal meest kwetsbare jongeren, voor jongeren die zonder TEJO om diverse redenen geen toegang krijgen tot therapeutische hulp en voor wie een privétherapeut onbetaalbaar is.

Voor enkele sfeerbeelden van de vorige edities

Gedetailleerde informatie en mogelijkheid tot inschrijven vindt u op onze website

Als deelnemer:  https://rotaryantwerpenvoorkempen.be/product/voorjaarsrally-2020/

Als sponsor/deelnemer:  https://rotaryantwerpenvoorkempen.be/product/sponsor-deelnemer-voorjaarsrally-2020/

Wenst u als sponsor van deze rally onze sociale projecten extra te ondersteunen verwijzen wij u  graag naar:

De inschrijvingen zijn geopend en wij hopen dan ook u op 7 juni 2020 weer te mogen begroeten op een veelbelovende en ontspannende rallydag.

Namens Rotary club Antwerpen-Voorkempen

Patrick Van Bauwel   Philippe Muller   Paul Willems    Benoit Leus      Marc De Meyer

Voorzitter                    Penningmeester        Organisator           Organisator          Organisator