2015 editie

nodigt u uit op haar 4de Voorjaarsrally
Zondag 26 april 2015
Vanaf 10u00

Beste vrienden en vriendinnen, beste sympathisanten.
De voorjaarsrally georganiseerd door Rotary Club Antwerpen-Voorkempen wordt stilaan een traditie. Door uw deelname ondersteunt u onze sociale projecten. De opbrengst van deze voor u ongetwijfeld ontspannende dag gaat integraal naar de minstbedeelden van onze samenleving.
Tijdens deze autozoektocht op basis van “Bolleke – pijl keren we terug naar de bakermat van onze Rotaryclub namelijk de Antwerpse Kempen. U zult versteld staan van de pittoreske hoekjes en typische landschapselementen die deze streek nog voor u in petto heeft.

Het streekkarakter van deze rally wordt extra onderstreept dank zij de medewerking van een toonaangevend Kempens bedrijf, namelijk drukkerij Proost te Turnhout die door het gratis ter beschikking stellen van haar accommodatie actief bijdraagt tot het welslagen van deze fundraising.

Na een tussenstop bij Proost in Turnhout eindigt deze rally met een prijsuitreiking en een culinaire verrassing in het bekende restaurant Ter Vennen te Wijnegem.

De opbrengst van dit evenement wordt integraal aangewend ten behoeve van de door Rotary Club Antwerpen-Voorkempen gekozen goede doelen.

Practische informatie

samenkomst en verwelkoming met koffie en …. vanaf 10u00 bij Restaurant Ter Vennen Merksemsebaan 278 te 2110 Wijnegem
Afsluitend diner voorzien om: 17u30

Toegankelijk voor alle wagens