Wijziging Startlocatie!

Beste Vrienden en vriendinnen, beste sympathisanten,

Graag uw volle aandacht voor volgend belangrijk bericht !

WIJZIGING STARTLOCATIE !!!

Wegens wegwerkzaamheden op het oorspronkelijk parcours waren wij genoodzaakt een andere startplaats te zoeken.  Eén van onze sponsors vonden wij bereid om zijn terreinen en lokalen gratis ter beschikking te stellen, waarvoor dank.

De start van de rally zal dus plaatsvinden bij :

INTERTEK
Kruisschansweg 11/ haven 505
2040 ANTWERPEN

gelegen vlakbij de Kruisschans- en de Van Cauwelaertsluis in de Antwerpse haven.

De deelnemers die komen van de streken ten Noorden en Oosten van Antwerpen nemen best de A12 naar Bergen Op Zoom, dan afslag richting Brugge en juist voor de Liefkenshoektunnel nemen zij afrit LILLO, vervolgens linksaf de Scheldelaan op.  Na 3km op de rechterkant zie je Intertek.
Zij die komen van de Zuid- en Westkant nemen de Liefkenshoektunnel richting Rotterdam, vlak na deze tunnel, nemen zij afrit LILLO, dan ook linksaf de Scheldelaan op om na 2,7km op de rechterkant Intertek te zien liggen.
Deelnemers die vanuit het centrum van Antwerpen komen kunnen uiteraard ook de Scheldelaan volgen tot aan Intertek.
In bijlage vinden jullie ook nog een situatie plan.`

Afspraak op zondag 27 april 2014 vanaf 10u00 bij Intertek, Kruisschansweg 11 – 2040 Antwerpen.

Met vriendelijke groeten,
Namens Rotaryclub Antwerpen-Voorkempen